PROEFPAKKET*

Probeer het Good Taste Gets Noticed Proefpakket en maak kennis met onze premium mixers: tonics, gingers en soda’s. De mixers worden gemaakt van de beste botanicals, pure ingrediënten en gefilterd water. Zij hebben een unieke aromatische smaak, zijn subtiel licht en caloriearm (max. 20 calorieën per 100 ml).

Het pakket bestaat uit een selectie mixers én drie cocktailrecepten: Strength, Optimism en Aspiration. Eigentijds, puur van smaak, elegant en eenvoudig te bereiden.

Original Indian
Tonic water

Een precieze balans van zoete citrus tonen, aangenaam bittere kinine en gedistilleerde essence van jeneverbessen.

Pomelo & Pink Pepper ToniC Water

Een precieze balans van zoete en zure pompelmoes en een zweem van verwarmende roze peperkorrels.

White Peach & Jasmine Crafted Soda

Een precieze mix van witte perziksap en jasmijndistillaat, wat resulteert in een fruitige smaak met een subtiele bloemige afdronk.

Aanvraagformulier*

Heb jij een horecazaak en wil jij het Good Taste Gets Noticed Proefpakket proberen? Vraag het pakket aan. Op basis van jouw gegevens stellen wij – speciaal voor jouw horecazaak – een proefpakket samen.

The London Essence Company is de officiële mixers partner van The World’s 50 Best Bars en inmiddels in een groot aantal van ‘s werelds beste cocktailbars verkrijgbaar. The London Essence Company biedt een range van elegante, uitgebalanceerde premium mixers voor (non-) alcoholische cocktails en aperitieven. Elke mixer bevat een gedistilleerde essence om een unieke aromatische smaak te leveren. De mixers zijn subtiel licht, hebben een natuurlijke zoetheid en zijn caloriearm met niet meer dan 20 calorieën per 100 ml. De mixers brengen het beste naar boven in premium spirits zoals gin, vodka, rum, tequila of cognac.

CONTACT

LONDONESSENCECO.COM | TONICS | GINGERS | SODA’S

De Corridor 7 | 3621 ZA Breukelen | The Netherlands | +31 (0) 346 25 80 02 | info@londonessence.nl

ACTIEVOORWAARDEN

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. De actie loopt t/m 31 augustus 2021.
Na het verlopen van deze actieperiode kan geen aanspraak meer worden gemaakt op deze actie.

Alleen foodprofessionals en horecaondernemers werkzaam in een restaurant, bar, catering of hotel branche die (mede)verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de kaart/het assortiment komen in aanmerking voor een gratis proefpakket. Het is aan de aanbieder om te beoordelen of de deelnemer aan deze voorwaarden voldoet.

Alleen volledig ingevulde en kloppende aanvraagformulieren kunnen worden geaccepteerd. Mocht er in de ogen van de aanbieder een discrepantie in de antwoorden zitten, dan wordt de aanvraag afgewezen.

Maximaal 1 London Essence Proefpakket per persoon/bedrijf/adres en/of e-mailadres.

Deze actie is alleen geldig in Nederland, het bedrijf dient dan ook gevestigd te zijn in Nederland.

Gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR). De gegevens worden voor een periode van 2 jaar bewaard.

De aanbieder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect wordt veroorzaakt door het proefpakket.

De aanbieder zal telefonisch contact opnemen met de aanvrager, nadat deze het proefpakket heeft ontvangen.