o n z e  s o d a ' s

Onze vakkundig vervaardigde soda's strelen de meest veeleisende smaakpapillen en bezitten een verfijnd smaakprofiel. De recepten en ingrediënten zijn geïnspireerd op onze lange traditie om soda's te creëren. De soda's van The London Essence hebben een volwassen, eigentijds uiterlijk. Licht van smaak, met lagere zoetheid. Onze soda's bevatten niet meer dan 20 calorieën per 100 ml.

 

  

 

d e l i c a t e

 SODA WATER

 

Ons Delicate Soda Water is gemaakt om een uitzonderlijke metgezel te zijn voor premium sterke dranken. Het zorgvuldig gefilterde mineraalwater creëert een neutrale basis waaraan een nauwkeurig niveau van natriumbicarbonaat wordt toegevoegd.

 

De finishing touch is het perfecte niveau van carbonatie, ontworpen om de gekozen spirit te benadrukken.

 

 

 

 

r h u b a r b  &  c a r d a m o m

 CRAFTED SODA

 

We distilleren de echte smaak van fijne vruchten en plantaardige ingrediënten en kalibreren zo delicate soda's.

 

Deze zorgvuldig vervaardigde soda combineert de aardse zuurheid van rabarber, zachte zoetheid en de subtiele aromatische tonen van ons bekende kardemom distillaat. Plezierig bruisend met een lichte zuurgraad op de tong.

 

g r a p e f r u i t &  l e m o n  v e r b e n a    

 CRAFTED SODA

 

De smaken in deze aromatische soda creëren we door de verse bittere aroma's van koud geperste grapefruitolie. Die mengen we met citroenverbena-essence, verkregen door middel van een traditioneel zwanenhals-distillatieproces.

 

De natuurlijke etherische oliën van de grapefruit geven een afgerond aromatisch karakter met delicate, verfrissende zuren. Plezierig bruisend met een lichte zuurgraad.