o n z e   M I X E R S

Met behulp van moderne distillatietechnieken, een vleugje verbeeldingskracht en de suggesties van vooraanstaande bartenders, creëren we zorgvuldig gekalibreerde mixers voor de 21e eeuw.

Elke mixer van The London Essence bevat één of meerdere gedistilleerde essences, voor een unieke aromatische smaak. Onze complete collectie is delicaat licht en laag in calorieën, met een natuurlijke zoetheid, waardoor de kenmerkende tonen van de spirit tot hun recht komen. Onze subtiele mixers brengen het beste naar boven in premium spirits als gin, vodka, rum, tequila cognac en andere distillaten. 

 

 

 

 

   c l a s s i c  l o n d o n

   TONIC WATER  

 

Een precieze balans van zoete citrus tonen, aangenaam bittere kinine en gedistilleerde essence van jeneverbessen.

 

We raden aan om deze moderne klassieker te combineren met droge gins, graan vodka's en en zelfs barrel aged rum.  

 

Classic London Tonic Water is delicaat licht en laag in calorieën, met een natuurlijke zoetheid, waardoor de kenmerkende tonen van de spirit tot hun recht komen.

  

 

 

 

 g r a p e f r u i t  &  r o s e m a r y

 TONIC WATER 

 

Combinatie van koud geperste grapefruitolie en gedistilleerde essence van rozemarijn, met een vleugje kinine.

 

Deze tonic past goed bij citrus gebaseerde gins en completeert de bitterheid van aperitieven. 

 

 Grapefruit & Rosemary Tonic Water is delicaat licht en laag in calorieën, met een natuurlijke zoetheid, waardoor de kenmerkende tonen van de spirit tot hun recht komen.

  

 

 

 

b i t t e r  o r a n g e  &  e l d e r f l o w e r  

 TONIC WATER 

 

Een mix van etherische olie uit de schil van de sinaasappel, een gedistilleerde essence van vlierbessen en een vleugje kinine. 

 

Combineer deze tonic met gin's waar de jeneverbes de boventoon voert, druiven- of rogge vodka's en reposado tequila's. 

 

Bitter Orange & Elderflower Tonic Water is delicaat licht en laag in calorieën, met een natuurlijke zoetheid, waardoor de kenmerkende tonen van de spirit tot hun recht komen. 

 

 

 

 

 

d e l i c a t e

 GINGER ALE 

 

Een nauwkeurige balans van geweekte gemberwortel met gedistilleerde essences van anijszaad en venkelzaad. Een zachte ginger ale, met een touch van anijszaad en honing. 

 

Combineer onze Delicate Ginger Ale met blended whisky's en  cognac. Of mix het tot een immens populaire Gin & Ginger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

s p i c e d

 GINGER BEER 

 

Ons perfect gekruide gemberbier is van nature licht en ontworpen voor premium sterke drank. De unieke blend bevat een drietal gemberextracten die zorgen voor diepte en balans. De gekruide toon wordt verrijkt door de 

toevoeging van chili-extract. Gedistilleerde hop, gemaakt van het traditioneel Engels ras 'Brewers Gold', draagt bij aan een lichte, fruitige biertoon. Zonder overdreven zoetheid.

 

Het resultaat is een perfect gekruid ginger beer, ontworpen voor premium-wodka's, rum en agaves.